Linder

Bliv godt flydende 

Køber du en Linder jolle, køber du samtidig lethed, styrke og et minimum af vedligehold.

Den svensk producerede Linder jolle er traditionelt udformet, med med de fordele og de gode egenskaber der kendes fra aluminium. Linder jollen er med andre ord let og vedligeholdelsesfri. Et skrog i aluminium er desuden slidstærkt og kursstabilt

De største fordele ved Linder aluminium joller er helt klart, at aluminium kræver minimal vedligeholdelse. En aluminiums båd fra Linder, rengøres let med vand og svamp, og evt. lidt sæbe. Mere behøver du ikke gøre.

Den aluminiumlegering Linder anvender, er stærk og samtidig let, så båden er solid, kan tåle hårde forhold, og er let at håndtere og tranportere. Den lette vægt betyder også, at du får mere fart med færre hestekræfter. Når du kan vælge en mindre motor, sparer du penge på brændstofforbruget, og får måske i virkeligheden dermed brugt din båd mere, end hvis du havde en stor tung og dyr båd.

Lang levetid, er også en klar fordel for Linder bådejere. Klik her for mere viden om Linder jollen.

Miljøvenlig?
Aluminium er en af de mest udbredte, og dermed også et populært metal i jorden. Metallet er fuldt ud genanvenligt, fordi det ikke taber de unikke egenskaber på vejen.
Det må siges at være miljøvenligt!

Linder har lang levetid, det ved vi allerede nu, men hvor lang vides endnu ikke, da produktionen af Linder aluminium både "kun" har lidt over 30 år på bagen.

Linder jollen er optimal som sommerhusjolle, til lejlighedsvis fritidsfiskeri samt småture i naturen.